Arrangementer i Landbohøjskolens Have

Hvilke muligheder er der for at bruge Landbohøjskolens Have til arrangementer, aktiviteter o.lign.?

Generelle retningslinjer for arrangementer

Pavilloner, telte, havemøbler og parasoller må ikke anvendes i haven.

Haven er et grønt åndehul, hvor man kan nyde fuglesang og fred for byens lyde. Derfor må der ikke spilles musik – hverken akustisk eller forstærket.

Der må ikke anvendes nogen former for åben ild, fx. grill, bål eller fakler, det gælder også i sommerblomsthaven, som ligger i tilknytning til Cafe Væksthuset.

Husk, at havens generelle regler for ophold og aktiviteter skal overholdes. Orienter jer venligst på skiltene ved indgangen eller læs mere om regler for ophold og færdsel.

Boldspil og lege f.eks. kongespil henvises til Grønnegårdsplænen, som ligger til venstre for havens sydvestlige udgang.

Bryllupper

Hvis I ønsker at blive viet i Landbohøjskolens Have er I velkomne, hvis brud eller brudgom er nuværende eller tidligere ansat/studerende på Københavns Universitet Frederiksberg. Kontakt os, så vi kan fortælle jer hvornår, der er ledig plads i haven.

Sammenkomster og picnics

Grupper op til 20 personer kan uden videre slå sig ned i haven med tæpper, madkurv el.lign.

Hvis I er en gruppe på mere end 20 personer, der vil holde sammenkomst eller picnic i haven, skal I kontakte os i forvejen og aftale nærmere om arrangementet.

Skattejagt og geocaching

Haven kan bruges til skattejagt og geocaching, hvis I sikrer jer, at der ikke gemmes skatte i bedene eller oppe i træerne – og hvis I sørger for at deltagerne er bekendte med, at man ikke må færdes uden for plæner og stier.

Rollespil

Havens mørke skov må gerne bruges til rollespil, men husk kun at færdes på stierne.

Kontakt

Teamleder Lars Birck tlf. 51 54 44 84, haven@plen.ku.dk