Kristian Holst Laursen

Kristian Holst Laursen

Lektor - forfremmelsesprogrammet


  1. 2019
  2. Udgivet

    Authenticity testing of organically grown vegetables by stable isotope ratio analysis of oxygen in plant-derived sulphate

    Novák, V., Adler, J., Husted, Søren, Fromberg, A. & Laursen, Kristian Holst, 1 sep. 2019, I: Food Chemistry. 291, s. 59-67

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Isotoper afslører om kartoflen er økologisk

    Rieckmann, Maria Monrad, Novák, V. & Laursen, Kristian Holst, 2019, I: Aktuel Naturvidenskab. 6, s. 9-11 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  4. Udgivet

    Key Factors Controlling Stable Isotope Signatures of Plant-based Foods

    Laursen, Kristian Holst, Novák, V. & Rieckmann, Maria Monrad, 2019, Book of Abstracts: 9th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis. Pulkrabová, J., Tomaniová, M., Nielen, M. & Hajšlová, J. (red.). University of Chemistry and Technology, Prague, s. 92 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  5. Udgivet

    To target or not to target? Definitions and nomenclature for targeted versus non-targeted analytical food authentication

    Ballin, N. Z. & Laursen, Kristian Holst, 2019, I: Trends in Food Science and Technology. 86, s. 537-543

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4233994