Raju Podduturi

Raju Podduturi

Postdoc, Gæsteforsker


  1. 2018
  2. Udgivet

    Microbially induced off-flavours in aquaculture production

    Podduturi, Raju, dec. 2018, Department of Plant and Environmental Sciences, Faculty of Science, University of Copenhagen.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  3. Udgivet

    Characterization of phytoplankton by pigment analysis and the detection of toxic cyanobacteria in reservoirs with aquaculture production

    Schluter, L., David, G. S., Jørgensen, Niels O. G., Podduturi, Raju, Tucci, A., Dias, A. S. & da Silva, R. J., 2018, I: Aquaculture Environment Interactions. 10, s. 35-48 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Conidia-based fluorescence quantification of Streptomyces

    Podduturi, Raju & Jørgensen, Niels O. G., 2018, I: Journal of Microbiological Methods. 153, s. 104-107 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Continuous collection of volatiles produced by Streptomyces grown on oatmeal agar by headspace extraction and GC-MS

    Podduturi, Raju, Clausen, N., Petersen, N. B., Jørgensen, Niels O. G. & Petersen, Mikael Agerlin, 2018, Flavour Science: Proceedings of the XV Weurman Flavour Research Symposium. Siegmund, B. & Leitner, E. (red.). Verlag der Technische Universität Graz, s. 475-478 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

ID: 122747610