David Pattison
Specialkonsulent
Miljøkemi
Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-8156-3619
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2016
- Udgivet
Competitive kinetics as a tool to determine rate constants for reduction of ferrylmyoglobin by food components
Jongberg, S., Lund, Marianne N., Pattison, David, Skibsted, Leif Horsfelt & Davies, Michael J., 2016, I: Food Chemistry. 199, s. 36-41 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 226968887
Flest downloads
-
17
downloads
Phytoalexins of the crucifer Barbarea vulgaris: Structural profile and correlation with glucosinolate turnover
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
12
downloads
Second dimension retention indices in “normal” orthogonality comprehensive two-dimensional gas chromatography using single standard injection generated isovolatility curves
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet