Anzhou Xin

Anzhou Xin

Postdoc, Adjunkt

Medlem af:


    Udgivelsesår:
    1. 2023
    2. Udgivet

      High-amylose starch: Structure, functionality and applications

      Zhong, Yuyue, Tai, L., Blennow, Andreas, Ding, Li, Herburger, K., Qu, J., Xin, Anzhou, Guo, D., Hebelstrup, K. H. & Liu, X., 2023, I: Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 63, 27, s. 8568-8590 23 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

    3. 2021
    4. Udgivet

      Cutin:cutin-acid endo-transacylase (CCT), a cuticleremodelling enzyme activity in the plant epidermis

      Xin, Anzhou, Fei, Y., Molnar, A. & Fry, S. C., feb. 2021, I: Biochemical Journal. 478, 4, s. 777-798 22 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    5. Cutin:xyloglucan transacylase (CXT) activity covalently links cutin to a plant cell-wall polysaccharide

      Xin, Anzhou & Fry, S. C., 2021, I: Journal of Plant Physiology. 262, 11 s., 153446.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    6. Udgivet

      Precursor biosynthesis regulation of lignin, suberin and cutin

      Xin, Anzhou & Herburger, K., 2021, I: Protoplasma. 258, s. 1171-1178 8 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

    ID: 255982431