Charmat-metoden: Et alternativ til den arbejdskrævende 'Methode Traditionelle' ved fremstilling af mousserende vin og frugtvin samt cider
Research output: Contribution to journal › Journal article › Research
Standard
Charmat-metoden : Et alternativ til den arbejdskrævende 'Methode Traditionelle' ved fremstilling af mousserende vin og frugtvin samt cider . / Brogren, Carl-Henrik; Toldam-Andersen, Torben.
In: Vinpressen, Vol. 29, No. 4, 2021, p. 19-26.Research output: Contribution to journal › Journal article › Research
Harvard
Brogren, C-H & Toldam-Andersen, T 2021, 'Charmat-metoden: Et alternativ til den arbejdskrævende 'Methode Traditionelle' ved fremstilling af mousserende vin og frugtvin samt cider ', Vinpressen, vol. 29, no. 4, pp. 19-26.
APA
Brogren, C-H., & Toldam-Andersen, T. (2021). Charmat-metoden: Et alternativ til den arbejdskrævende 'Methode Traditionelle' ved fremstilling af mousserende vin og frugtvin samt cider . Vinpressen, 29(4), 19-26.
Vancouver
Brogren C-H, Toldam-Andersen T. Charmat-metoden: Et alternativ til den arbejdskrævende 'Methode Traditionelle' ved fremstilling af mousserende vin og frugtvin samt cider . Vinpressen. 2021;29(4):19-26.
Author
Bibtex
@article{8b80a4b7e14f42f7a2a6f5bc42481858,
title = "Charmat-metoden: Et alternativ til den arbejdskr{\ae}vende 'Methode Traditionelle' ved fremstilling af mousserende vin og frugtvin samt cider ",
author = "Carl-Henrik Brogren and Torben Toldam-Andersen",
year = "2021",
language = "Dansk",
volume = "29",
pages = "19--26",
journal = "Vinpressen",
issn = "1600-1362",
number = "4",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Charmat-metoden
T2 - Et alternativ til den arbejdskrævende 'Methode Traditionelle' ved fremstilling af mousserende vin og frugtvin samt cider
AU - Brogren, Carl-Henrik
AU - Toldam-Andersen, Torben
PY - 2021
Y1 - 2021
M3 - Tidsskriftartikel
VL - 29
SP - 19
EP - 26
JO - Vinpressen
JF - Vinpressen
SN - 1600-1362
IS - 4
ER -
ID: 279834670