Druesorter og vinifikationsmetoder til forbedring af dansk vin

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Standard

Druesorter og vinifikationsmetoder til forbedring af dansk vin. / Toldam-Andersen, Torben Bo.

I: Vinpressen, Bind 19, Nr. 3, 2011, s. 12-17.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Harvard

Toldam-Andersen, TB 2011, 'Druesorter og vinifikationsmetoder til forbedring af dansk vin', Vinpressen, bind 19, nr. 3, s. 12-17.

APA

Toldam-Andersen, T. B. (2011). Druesorter og vinifikationsmetoder til forbedring af dansk vin. Vinpressen, 19(3), 12-17.

Vancouver

Toldam-Andersen TB. Druesorter og vinifikationsmetoder til forbedring af dansk vin. Vinpressen. 2011;19(3):12-17.

Author

Toldam-Andersen, Torben Bo. / Druesorter og vinifikationsmetoder til forbedring af dansk vin. I: Vinpressen. 2011 ; Bind 19, Nr. 3. s. 12-17.

Bibtex

@article{3334448827a84afd814f3d9c3502f218,
title = "Druesorter og vinifikationsmetoder til forbedring af dansk vin",
author = "Toldam-Andersen, {Torben Bo}",
year = "2011",
language = "Dansk",
volume = "19",
pages = "12--17",
journal = "Vinpressen",
issn = "1600-1362",
number = "3",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Druesorter og vinifikationsmetoder til forbedring af dansk vin

AU - Toldam-Andersen, Torben Bo

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 19

SP - 12

EP - 17

JO - Vinpressen

JF - Vinpressen

SN - 1600-1362

IS - 3

ER -

ID: 33431820