Druesorter og vinifikationsmetoder til forbedring af dansk vin
Research output: Contribution to journal › Journal article › Research
Standard
Druesorter og vinifikationsmetoder til forbedring af dansk vin. / Toldam-Andersen, Torben Bo.
In: Vinpressen, Vol. 19, No. 3, 2011, p. 12-17.Research output: Contribution to journal › Journal article › Research
Harvard
Toldam-Andersen, TB 2011, 'Druesorter og vinifikationsmetoder til forbedring af dansk vin', Vinpressen, vol. 19, no. 3, pp. 12-17.
APA
Toldam-Andersen, T. B. (2011). Druesorter og vinifikationsmetoder til forbedring af dansk vin. Vinpressen, 19(3), 12-17.
Vancouver
Toldam-Andersen TB. Druesorter og vinifikationsmetoder til forbedring af dansk vin. Vinpressen. 2011;19(3):12-17.
Author
Bibtex
@article{3334448827a84afd814f3d9c3502f218,
title = "Druesorter og vinifikationsmetoder til forbedring af dansk vin",
author = "Toldam-Andersen, {Torben Bo}",
year = "2011",
language = "Dansk",
volume = "19",
pages = "12--17",
journal = "Vinpressen",
issn = "1600-1362",
number = "3",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Druesorter og vinifikationsmetoder til forbedring af dansk vin
AU - Toldam-Andersen, Torben Bo
PY - 2011
Y1 - 2011
M3 - Tidsskriftartikel
VL - 19
SP - 12
EP - 17
JO - Vinpressen
JF - Vinpressen
SN - 1600-1362
IS - 3
ER -
ID: 33431820