Produktion af vin fra muskat og andre aromatiske sorter
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
Standard
Produktion af vin fra muskat og andre aromatiske sorter. / Toldam-Andersen, Torben; Hagerman, Lars.
I: Vinpressen, Bind 28, Nr. 2, 2020, s. 24-25.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
Harvard
Toldam-Andersen, T & Hagerman, L 2020, 'Produktion af vin fra muskat og andre aromatiske sorter', Vinpressen, bind 28, nr. 2, s. 24-25.
APA
Toldam-Andersen, T., & Hagerman, L. (2020). Produktion af vin fra muskat og andre aromatiske sorter. Vinpressen, 28(2), 24-25.
Vancouver
Toldam-Andersen T, Hagerman L. Produktion af vin fra muskat og andre aromatiske sorter. Vinpressen. 2020;28(2):24-25.
Author
Bibtex
@article{f9a7f2a862dc4fa8ad342f0e733b5140,
title = "Produktion af vin fra muskat og andre aromatiske sorter",
author = "Torben Toldam-Andersen and Lars Hagerman",
year = "2020",
language = "Dansk",
volume = "28",
pages = "24--25",
journal = "Vinpressen",
issn = "1600-1362",
number = "2",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Produktion af vin fra muskat og andre aromatiske sorter
AU - Toldam-Andersen, Torben
AU - Hagerman, Lars
PY - 2020
Y1 - 2020
M3 - Tidsskriftartikel
VL - 28
SP - 24
EP - 25
JO - Vinpressen
JF - Vinpressen
SN - 1600-1362
IS - 2
ER -
ID: 272650391