11. februar 2015

Bacheloruddannelserne holder Åbent Hus

Studieliv

Snart skal gymnasieleverne til at vælge, hvad fremtiden byder på. Er det en uddannelse på en naturvidenskabelig uddannelse der trækker, så er der åbent hus på Institut for Plante- og Miljøvidenskab på Københavns Universitet d. 25. og 27. februar 2015.

Er du vild med dyr i alle afskygninger, brænder for at forstå hvordan vi bedst muligt bruger naturens ressourcer, eller vil du lege med mikroorganismer er en af Institut for Plante- og Miljøvidenskabs tre bacheloruddannelser noget for dig.

Instiuttets uddannelser favner bredt og til Åbent Hus d. 25. og 27. februar står studerende og undervisere klar til at fortælle og svare på spørgsmål om de tre bacheloruddannelserne. Du kan møde studerende fra Naturressourcer, Husdyrvidenskab og Biologi-bioteknologi.

Er du interesseret i at vide mere, så kom til Åbent Hus d. 25. og 27. februar og få en forsmag på dit fremtidige liv som universitetsstuderende. Du kan også høre om optagelse i kvote 1 og 2 og få vejledning hos vores studievejledere.

Få et indblik i livet som Naturressourcestuderende på uddannelsens Facebook og Instagram. Og læs mere om Institut for Plante- og Miljøvidenskabs uddannelser her.

Hvor og hvornår:
Onsdag d. 25. februar 2015 kl. 13-17 på Nørre Campus, H.C. Ørsted Instituttet, Universitetsparken 5, 2100 København Ø.
Fredag d. 27. februar 2015 kl. 13-17 på Frederiksberg Campus, Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C.

Kommunikationsmedarbejder Lene Sparsø Thygesen
Institut for Plante- og Miljøvidenskab