Isotoper afslører om kartoflen er økologisk
Research output: Contribution to journal › Journal article › Communication
Standard
Isotoper afslører om kartoflen er økologisk. / Rieckmann, Maria Monrad; Novák, Vlastimil; Laursen, Kristian Holst.
In: Aktuel Naturvidenskab, No. 6, 2019, p. 9-11.Research output: Contribution to journal › Journal article › Communication
Harvard
Rieckmann, MM, Novák, V & Laursen, KH 2019, 'Isotoper afslører om kartoflen er økologisk', Aktuel Naturvidenskab, no. 6, pp. 9-11. <https://aktuelnaturvidenskab.dk/fileadmin/Aktuel_Naturvidenskab/nr-6/AN6-2019isotoper.pdf>
APA
Rieckmann, M. M., Novák, V., & Laursen, K. H. (2019). Isotoper afslører om kartoflen er økologisk. Aktuel Naturvidenskab, (6), 9-11. https://aktuelnaturvidenskab.dk/fileadmin/Aktuel_Naturvidenskab/nr-6/AN6-2019isotoper.pdf
Vancouver
Rieckmann MM, Novák V, Laursen KH. Isotoper afslører om kartoflen er økologisk. Aktuel Naturvidenskab. 2019;(6):9-11.
Author
Bibtex
@article{680b6bf0f8ac44e287d45040ad711486,
title = "Isotoper afsl{\o}rer om kartoflen er {\o}kologisk",
author = "Rieckmann, {Maria Monrad} and Vlastimil Nov{\'a}k and Laursen, {Kristian Holst}",
year = "2019",
language = "Dansk",
pages = "9--11",
journal = "Aktuel Naturvidenskab",
issn = "1399-2309",
number = "6",
}
RIS
TY - JOUR
T1 - Isotoper afslører om kartoflen er økologisk
AU - Rieckmann, Maria Monrad
AU - Novák, Vlastimil
AU - Laursen, Kristian Holst
PY - 2019
Y1 - 2019
M3 - Tidsskriftartikel
SP - 9
EP - 11
JO - Aktuel Naturvidenskab
JF - Aktuel Naturvidenskab
SN - 1399-2309
IS - 6
ER -
ID: 232072263