Smagen af græskar

Research output: Book/ReportBookCommunication

Standard

Smagen af græskar. / Korsgaard, Maren.

Koustrup & Co., 2014. 125 p.

Research output: Book/ReportBookCommunication

Harvard

Korsgaard, M 2014, Smagen af græskar. Koustrup & Co.

APA

Korsgaard, M. (2014). Smagen af græskar. Koustrup & Co.

Vancouver

Korsgaard M. Smagen af græskar. Koustrup & Co., 2014. 125 p.

Author

Korsgaard, Maren. / Smagen af græskar. Koustrup & Co., 2014. 125 p.

Bibtex

@book{6834b177ef70479a9d61d99c2daac879,
title = "Smagen af gr{\ae}skar",
abstract = "SMAGEN AF GR{\AE}SKAR gennemg{\aa}r 20 af de mest velsmagende danske gr{\ae}skar sorter, giver r{\aa}d om dyrkning og anvendelse og en r{\ae}kke opskrifter til inspiration. Et par halloween-ideer indg{\aa}r ogs{\aa}. Der er mange grunde til at spise gr{\ae}skar og til at gastronomer nu anvender de forskellige gr{\ae}skarsorter i madlavningen. Gr{\ae}skar-smag nuancerer i b{\aa}de s{\o}dme, muskat- og n{\o}ddearoma. S{\o}dmen fungerer som en naturlig smagsforst{\ae}rker. Tils{\ae}ttes noget surt, som eddike, vin, most eller syrlige frugter, f{\aa}r gr{\ae}skarsmagen det rette modspil. Udover at smage godt, har gr{\ae}skar et meget lavt energiindhold og er perfekte i slankekure. De indeholder A-vitaminet lutein, der forebygger sv{\ae}kket alderssyn, og gr{\ae}skar-fr{\o}ene er fyldt med sunde, um{\ae}ttede Omega3-fedtsyrer og E-vitamin.",
keywords = "Frugt og gr{\o}nt, Gr{\ae}skar, Vintersquash",
author = "Maren Korsgaard",
year = "2014",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-9315-904-4",
publisher = "Koustrup & Co.",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Smagen af græskar

AU - Korsgaard, Maren

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - SMAGEN AF GRÆSKAR gennemgår 20 af de mest velsmagende danske græskar sorter, giver råd om dyrkning og anvendelse og en række opskrifter til inspiration. Et par halloween-ideer indgår også. Der er mange grunde til at spise græskar og til at gastronomer nu anvender de forskellige græskarsorter i madlavningen. Græskar-smag nuancerer i både sødme, muskat- og nøddearoma. Sødmen fungerer som en naturlig smagsforstærker. Tilsættes noget surt, som eddike, vin, most eller syrlige frugter, får græskarsmagen det rette modspil. Udover at smage godt, har græskar et meget lavt energiindhold og er perfekte i slankekure. De indeholder A-vitaminet lutein, der forebygger svækket alderssyn, og græskar-frøene er fyldt med sunde, umættede Omega3-fedtsyrer og E-vitamin.

AB - SMAGEN AF GRÆSKAR gennemgår 20 af de mest velsmagende danske græskar sorter, giver råd om dyrkning og anvendelse og en række opskrifter til inspiration. Et par halloween-ideer indgår også. Der er mange grunde til at spise græskar og til at gastronomer nu anvender de forskellige græskarsorter i madlavningen. Græskar-smag nuancerer i både sødme, muskat- og nøddearoma. Sødmen fungerer som en naturlig smagsforstærker. Tilsættes noget surt, som eddike, vin, most eller syrlige frugter, får græskarsmagen det rette modspil. Udover at smage godt, har græskar et meget lavt energiindhold og er perfekte i slankekure. De indeholder A-vitaminet lutein, der forebygger svækket alderssyn, og græskar-frøene er fyldt med sunde, umættede Omega3-fedtsyrer og E-vitamin.

KW - Frugt og grønt

KW - Græskar

KW - Vintersquash

M3 - Bog

SN - 978-87-9315-904-4

BT - Smagen af græskar

PB - Koustrup & Co.

ER -

ID: 173157727