Yuyue Zhong

Yuyue Zhong

Ekstern forsker


  1. 2024
  2. Udgivet

    Beneficial glycaemic effects of high-amylose barley bread compared to wheat bread in type 2 diabetes

    Bohl, M., Gregersen, S., Zhong, Yuyue, Hebelstrup, K. H. & Hermansen, K., 2024, I: European Journal of Clinical Nutrition. 78, s. 243-250

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Characterization of different high amylose starch granules. Part I: Multi-scale structures and relationships to thermal properties

    Tian, Yu, Liu, X., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Khakimov, Bekzod, Enemark-Rasmussen, K., Hebelstrup, K. H., Blennow, Andreas & Zhong, Yuyue, 2024, I: Food Hydrocolloids. 146, Part B, 13 s., 109286.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Characterization of different high amylose starch granules. Part Ⅱ: Structure evolution during digestion and distinct digestion mechanisms

    Tian, Yu, Petersen, Bent L, Liu, X., Li, H., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Enemark-Rasmussen, K., Khakimov, Bekzod, Hebelstrup, K. H., Zhong, Yuyue & Blennow, Andreas, 2024, I: Food Hydrocolloids. 149, 17 s., 109593.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  5. 2023
  6. Udgivet

    A new insight into the biosynthesis, structure, and functionality of waxy maize starch under drought stress

    Wu, W., Zhong, Yuyue, Liu, Y., Xu, R., Zhang, X., Liu, N. & Guo, D., 2023, I: Journal of the Science of Food and Agriculture. 103, 11, s. 5270-5276

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Effects of natural starch-phosphate monoester content on the multi-scale structures of starches

    Ding, Li, Liang, Wenxin, Qu, J., Persson, Staffan, Liu, X., Herburger, K., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Khakimov, Bekzod, Enemark-Rasmussen, K., Blennow, Andreas & Zhong, Yuyue, 2023, I: Carbohydrate Polymers. 310, 10 s., 120740.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  8. Udgivet

    High-amylose starch: Structure, functionality and applications

    Zhong, Yuyue, Tai, L., Blennow, Andreas, Ding, Li, Herburger, K., Qu, J., Xin, Anzhou, Guo, D., Hebelstrup, K. H. & Liu, X., 2023, I: Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 63, 27, s. 8568-8590 23 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewfagfællebedømt

  9. Udgivet

    High-pressure pasting performance and multilevel structures of short-term microwave-treated high-amylose maize starch

    Tian, Yu, Wang, Y., Herbuger, K., Petersen, Bent L, Cui, Y., Blennow, Andreas, Liu, X. & Zhong, Yuyue, 2023, I: Carbohydrate Polymers. 322, 11 s., 121366.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Impact of a Full Range of Amylose Level on Pasting and Gelling Properties of Barley Starches at High-Temperature Heating

    Ren, Y., Liang, Wenxin, Zhong, Yuyue, Hebelstrup, K. H., Blennow, Andreas & Ai, Y., 2023, I: Starch. 75, 1-2, 2200167.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Improved Hydrolysis of Granular Starches by a Psychrophilic α-Amylase Starch Binding Domain-Fusion

    Wang, Y., Tian, Yu, Zhong, Yuyue, Suleiman, M. A., Feller, G., Westh, P., Blennow, Andreas, Møller, M. S. & Svensson, B., 2023, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 71, 23, s. 9040-9050 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  12. Udgivet
Forrige 1 2 3 4 5 Næste

ID: 204200775